Judith Eeftink

Dans is al van jongs af aan mijn grote passie. In 2017 behaalde ik mijn diploma Docent Dans aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem. Daar ben ik opgeleid tot docent in moderne dans, jazz en klassiek ballet. Na mijn studie heb ik een half jaar gedanst in Israël bij het ‘Dance Journey’ programma van de Kibbutz Contemporary Dance Company. Een inspirerende danservaring! Regelmatig volg ik workshops en intensives om mijn danskennis verder te verdiepen. In 2019 behaalde ik mijn certificaat ‘Pilates Instructor’.

 

Sinds 2018 ben ik als dansdocent werkzaam in Groningen en omstreken. Met veel plezier deel ik op deze manier mijn passie en enthousiasme voor dans met anderen. Het is mijn doel om uitdagende lessen te bieden met aandacht voor techniek, creativiteit en dansplezier. Ik vind het belangrijk om een fijne en positieve sfeer te creëren waarin leerlingen zich volop kunnen ontwikkelen.

 

Bij La Danse ga ik komend seizoen lesgeven op de woensdag en zaterdag, waaronder in de stijlen jazz, klassiek ballet, peuter- en kleuterlessen en barre workout. Deze diversiteit aan stijlen en groepen maakt het lesgeven erg leuk.